АКТУАЛЬНО

У суботу відбудеться Архиєрейська хіротонія митрофорного протоієрея Євгена Мирослава Поповича

АНОНССубота, 21 грудня 2013, 10:00
21 грудня 2013 року в катедральному соборі Святого Івана Хрестителя у Перемишлі (Польща) відбудеться Архиєрейська хіротонія митрофорного протоієрея Євгена Мирослава Поповича. Архиєрейську Літургію та єпископську хіротонію здійснить Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук). Богослужіння розпочнеться о 10.00.

Співсвятителями будуть Архиєпископ Іван (Мартиняк), Митрополит Перемишльсько-Варшавський, та владика Володимир (Ющак), Єпарх Вроцлавсько-Гданський.

Напередодні, 20 грудня, о 17.00 у соборі Святого Івана Хрестителя розпочнеться Чин архиєрейського найменування. Відтак буде відслужено Вечірню.

Як ми повідомляли, у понеділок, 4 листопада 2013 року, Святіший Отець призначив митрофорного протоієрея Євгена Мирослава Поповича Єпископом-помічником Перемишльсько-Варшавської архиєпархії УГКЦ у Польщі, надаючи йому титулярний осідок Горрецелії (Horrea coelias). Від 1996 року о. Євген виконував служіння протосинкела архиєпархії та пароха катедрального собору в Перемишлі.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next