АКТУАЛЬНО

У Свято-Успенській Унівській лаврі відбудеться Літня біблійна школа: запрошують усіх охочих

АНОНСНеділя, 04 серпня 2019, 10:00
Кафедра біблійних наук Філософсько-богословського факультету УКУ запрошує усіх охочих на Літню біблійну школу «Одкровення Йоана: текст, контекст, богослов’я», яка триватиме з 4 до 11 серпня у Свято-Успенській Унівській лаврі Студійського уставу. Мета школи – допомогти всім зацікавленим особам глибше збагнути Боже Слово та пожвавити їхнє біблійне мислення та бачення світу.

«Літня біблійна школа кафедри біблійних наук ФБФ УКУ – це особлива нагода поглибити свої знання змісту Святого Письма, дізнатися про літературні особливості біблійних текстів, ознайомитися з історичним тлом їх написання, відкрити для себе багатогранність біблійного богослов’я, здобути навички використання різних методів у прочитанні та тлумаченні Біблії й навчитися бачити відмінність та єдність книг Біблії», – зазначають організатори.

Програма школи включатиме щодня дві академічні лекції, короткий біблійний екскурс і воркшоп – читання текстів Одкровення Йоана з допомогою викладачів школи. Окрім цього, щодня проводитиметься зустріч з гостем із середовища УКУ.

Учасники школи матимуть нагоду поспілкуватися з духівником, відчути сакральну атмосферу Унівської лаври та матимуть духовно насичене дозвілля.

«Цьогорічна літня школа пропонує зануритися у світ книги Одкровення Йоана. Саме ця книга разом з книгою Буття творить богословську рамку для усього Святого Письма, та відкриває її зміст як історії від Сотворення до Нового Творіння. Однак, саме ця книга викликає у багатьох читачів найбільші труднощі. Нашим завданням є розкрити багатство літературного, культурного історичного та богословського пластів цієї книги, а також максимально прояснити унікальність її послання», – повідомляють організатори.

Додамо, що пожертва за участь у Школі – 2500 грн.

За детальнішою інформацією звертайтесь:
+38 067 10 11 329 – о. Юрій; +38 068 05 92 541 – Уляна.

Реєстрація – https://cutt.ly/AoieL9

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next