АКТУАЛЬНО

У ці дні фільм «Справа «Рифи» презентуватимуть у Пармській єпархії (США)

АНОНСЧетвер, 02 березня 2017, 13:00
25 березня, о 18.00, у храмі Пресвятої Трійці, Карнегі, Пенсильванія, та 2 квітня, о 13.00, в храмі Покрова Пресвятої Богородиці, Парма, Огайо, відбудеться прем’єра нового документального фільму про патріарха Йосифа Сліпого «Справа «Рифи». Фільм створено з нагоди 125-річчя від дня народження патріарха Йосифа Сліпого.

Своє благословення для показів фільму дав владика Богдан (Данило), Єпарх Пармської єпархії святого Йосафата. «Важливо, щоб усі вірні знали і пам’ятали історію гонінь, переслідування і насильної ліквідації нашої Церкви. Не менш важливо усвідомлювати і брати приклад незламності й вірності, які в найдраматичніших обставинах продемонстрував патріарх Йосиф. Тому я дуже радий, що вірні нашої єпархії матимуть нагоду побачити цей фільм», - зазначив владика Богдан.

Див. також: У вашому місті чи селі може відбутися показ документального фільму «Справа «Рифи»

Одночасно з показами фільму знімальна група «Живого телебачення» буде проводити зйомки трьох парафії Пармської єпархії з рамках проекту «Жива парафія». Буде проведено зйомки, а відтак змонтовано і представлено широкому загалу парафії катедрального собору Святого Йосафата, храму Покрови Пресвятої Богородиці та Святих апостолів Петра і Павла в м. Ембридж (Пенсильванія).

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next