АКТУАЛЬНО

У Зарваниці проходитиме VІІ Всеукраїнське військове паломництво

АНОНСНеділя, 20 вересня 2015, 11:00
19-20 вересня в Зарваниці проходитиме VІІ Всеукраїнське військове паломництво до чудотворного місця явлення Божої Матері. Цьогорічна проща відбудеться під гаслом «Тільки любов здатна на перемогу».

Організатор прощі до Зарваниці – Департамент Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур спільно з Міністерством оборони України. Паломництво відбувається з благословення та за участю військового єпископа – владики Михайла (Колтуна), керівника Департаменту.

На щорічну військову прощу до Зарваниці прибудуть представники Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Міністерства надзвичайних ситуацій України та Державної пенітенціарної служби України.

У паломництві візьмуть участь військовослужбовці, добровольці, родини загиблих в зоні АТО, курсанти, ліцеїсти військових ліцеїв, волонтери та миряни.

До VІІ військового паломництва виготовлено спеціальний пам’ятний знак для учасників прощі.

Програму V Всеукраїнського паломництва до Зарваниці можна переглянути на офіційному сайті kapelanstvo.org.ua за посиланням.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next