АКТУАЛЬНО

У Заздрості відбудеться семінар для вчителів англійської мови «God Bless America»

АНОНССубота, 09 вересня 2017, 14:08
15–17 вересня 2017 року в Музейно-меморіальному комплексі Патріарха Йосифа Сліпого, що в с. Заздрість на Тернопільщині, відбудеться реколекційно-методичний семінар для вчителів англійської мови «God Bless America». Захід пройде з ініціативи Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» Манор Коледж (Філадельфія, США), Тернопільської обласної державної адміністрації.

У програмі семінару передбачено ознайомлення учасників із приватною освітою у США, майстер-класи проведення активного відпочинку в поєднанні із вивченням  англійської мови,  перегляд та обговорення художнього фільму про історично-релігійні початки Америки, зустрічі та молитовні розважання із англомовним священиком-місіонаром, дидактичні заняття у групах, бліц-тестування з англійської мови, спілкування англійською, проща до Зарваниці.

Кількість учасників обмежена (35 осіб). Для участі необхідно зареєструватися, надіславши повідомлення на електронну скриньку: [email protected]. Вартість семінару складає 200 грн.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next