АКТУАЛЬНО

У Згромадженні сестер служебниць Непорочної Діви Марії проведуть ХІV Надзвичайну генеральну капітулу

АНОНСНеділя, 21 березня 2021, 15:30
З 21 по 30 березня 2021 року у Згромадженні сестер служебниць Непорочної Діви Марії проходитиме ХІV Надзвичайна генеральна капітула на тему: "Конституції Згромадження - вчитель і провідник та дороговказ до святості".

Генеральна капітула є вищою законодавчою владою управління у Згромадженні. Завдання цієї Надзвичайної генеральної капітули - прийняти зміни і поправки до правил Конституцій та Директив Згромадження. У Капітулі візьмуть участь: генеральна настоятелька, сестри генеральної управи, провінційні настоятельки та сестри-делегатки із семи провінцій (Україна, Польща, Сербія, Словаччина, Канада, Бразилія і США). Засідання Капітули відбуватимуться онлайн у зумі.

Просимо духовенство, монашество і всіх вірних супроводжувати нас своєю молитвою та ласкаво запрошуємо до участі в богослужіннях на відкриття та впродовж тривання  Капітули, які будемо транслювати онлайн з каплиці Благовіщення Пресвятої Богородиці Генерального дому в Римі:

21 березня 2021 року о 14:30 – Божественна Літургія онлайн, яку відслужить преосвященний владика Діонісій Ляхович, апостольський екзарх для українців-католиків візантійського обряду в Італії.

24 березня 2021 року о 18:15 – Велике повечір`я з литією на свято Благовіщення Пресвятої Богородиці за григоріанським календарем - о. д-р. Марко Дурлак.

30 березня 2021 року о 18:00 – Молебень до блаженної Йосафати, відслужить Впр. о. Ґенезій Віомар, протоархимадрит ЧСВВ.

Посилання для участі в Богослужіннях:

https://www.youtube.com/channel/UCTjNFOZ_7aUCHo_HWPr

Запрошуємо всіх вірних єднатися в цій молитві за Боже благословення та провід і світло Святого Духа для учасниць Капітули.

Сестри служебниці Непорочної Діви Марії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next