АКТУАЛЬНО

У Жовкві молитовно, науково та практично відзначатимуть День Бога-Творця

АНОНССереда, 14 вересня 2016, 09:00
14 вересня, у День Бога-Творця, задля привернення особливої уваги до збереження природного довкілля та всього сотвореного Богом світу в м. Жовква відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, екоконференція у школі та освячення впорядкованого джерела.

Програма:

9:00 – Архиєрейська Літургія в храмі Святого Йосафата, яку очолить владика Михайло (Колтун), голова Синодальної комісії у справах екології. Після Літургії священики – екореференти в деканатах, отримають декрети єпископа про офіційне призначення для служіння у цій сфері.

11:30 – Конференція у школі № 3. Будуть школярі м. Жовкви, вчителі біології та християнської етики. Доповідатимуть представники місцевої влади, освітяни, працівники лісового господарства, водних ресурсів, МНС та голова єпархільної комісії у справах екології о. Тарас Дзьоба. Потім буде посаджено біля школи дерева, якими опікуватимуться учні місцевої школи.

15:30 – Освячення впорядкованого джерела, яке до Дня Бога-Творця очистили працівники Жовківського лісництва. Джерело розташоване у лісі, відразу за Жовквою, у напрямку Крехова (с. Глинсько).

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next