АКТУАЛЬНО

Відбудеться молодіжна піша проща до Гошева

АНОНССереда, 14 травня 2014, 11:05
17-18 травня 2014 року відбудеться ХХІІ Молодіжна проща до Гошева. Цього разу захід присвячено 25-й річниці виходу Української Греко-Католицької Церкви з підпілля.

Програма прощі розпочнеться 17 травня о 18:00 в катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрия вечірніми чуваннями для молоді. 18 травня о 5:00 (вранці), після Молебню до Пресвятої Богородиці, прочани вирушать у дорогу. На шляху до колони приєднуватимуться вірні з парафій Стрийської єпархії та Івано-Франківської архиєпархії.

О 12:00 у Гошеві розпочнеться Божественна Літургія, яку очолить владика Тарас (Сеньків), Апостольський адміністратор Стрийської єпархії УГКЦ.

Під час прощі буде можливість приступити до святої таїнства Сповіді.

Організатором заходу є громадська організація «Українська молодь – Христові» за сприяння Молодіжної комісії Стрийської єпархії УГКЦ.

stryi.ugcc.org.ua

ТЕГИ: проща, Гошів
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next