АКТУАЛЬНО

"Відкрита Церква. Діалоги" про шлях до патріархату УГКЦ

АНОНСЧетвер, 09 листопада 2017, 18:00
У четвер, 9 листопада, «Живе ТБ» запрошує до розмови про патріархат УГКЦ. У прямому ефірі програми «Відкрита Церква. Діалоги» на ваші запитання відповідатиме Андрій Сороковський – голова Українського патріархального товариства, юрист та історик зі США.

Наскільки важливо для УГКЦ мати власний патріархат? Що стоїть на заваді його проголошення? Яку роль відіграє питання патріархату УГКЦ у відносинах Ватикану із Російською Православною Церквою?

А також ексклюзивні подробиці про початки Патріархального руху в УГКЦ та позицію Блаженнішого Йосифа Сліпого стосовно проголошення патріархату.

Очікуємо також і на ваші запитання та думки на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook або на поштовій скриньці [email protected].

Спілкування у прямому ефірі з Андрієм Сороковським 9 листопада о 17:00 на   каналі «Відкрита Церква» в YouTube та Медіа-ресурсі УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next