АКТУАЛЬНО

Вірян запрошують на реколекції до Свято-Успенської Унівської лаври

АНОНСНеділя, 06 грудня 2020, 11:00
Ченці Свято-Успенскої Унівської лаври запрошують вірних взяти участь у реколекціях «Бог і я – простір довіри».

Науки проводитиме ієрм. Йона Максім. Зустрічі відбуватимуться в реколекційному будинку «Прочанин». У ньому – комфортні умови для проживання в дво-, три-, чотири- та п’ятимісних кімнатах. Будинок розрахований на шістдесят п’ять осіб. Сюди можна приїхати самому, із сім’єю, друзями чи групою однодумців. Духовні заняття триватимуть о 10:00, 12:00, 15:30.

«Тут ви отримаєте нагоду скуштувати цілющої води, помолитися перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці, побувати на Чернечій горі, відвідати Музей сакрального мистецтва (якщо будете групою) та купити церковні речі в нашій крамниці.

Реколекційний дім – це можливість віддалитися від щоденних справ і суєти, усамітнитися, відпочити та більше пізнати себе.

Приїхавши до нас, Ви зможете припаркувати своє авто на монастирській стоянці, а також ходити на трапезу (сніданок, обід, вечеря) та богослужіння тричі на день з дотриманням всіх карантинних норм», – йдеться на фейсбук-сторінці Реколекційного центру.

Охочих взяти участь у такій духовній віднові просять зголошуватися на месенджер або за моб. тел. 0686004517

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next