АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбудеться медіа-форум “Церква і журналістика”

АНОНСЧетвер, 22 січня 2015, 06:01
31 січня 2015 року в приміщенні Івано-Франківського богословського університету (ІФБУ), що на вулиці Гарбарська, 22 а (8 поверх), відбудеться перший в Івано-Франківській області та Митрополії УГКЦ медіа-форум “Церква і журналістика”. Тема форуму - точки дотику Церкви і журналістики.

Під час заходу працюватимуть три тематичні секції - “Образ Церкви у ЗМІ”, “Поширення християнських цінностей через сучасні ЗМІ”, “Релігійна журналістика - цікава”, робота яких відбуватиметься у формі доповідей та майстер-класів, котрі проводитимуть гості форуму.

На форум запрошені: о. Ігор Яців (прес-секретар Глави Української Греко-Католицької Церкви), о. Микола Мишовський (головний редактор CREDO, священик Кам'янець-Подільської дієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні), Вікторія Бабенко (завідувач кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент), Анатолій Бабинський  (головний редактор суспільно-релігійного часопису "Патріярхат" (УГКЦ).

Під час форуму учасники - студенти, журналісти та працівники різних церковних структур - зможуть познайомитися між собою, поставити запитання гостям, ведучим та організаторам. У програмі передбачений спільний обід, кава-паузи, відеопрезентації, презентація журналу “Слово”, нагороди, призи.

Також буде можливість придбати тематичну літературу та передплатити журнал “СЛОВО” на  2015 рік і тим самим взяти участь у розіграші призів.  Головний приз - безкоштовна поїздка до паломницьких місць Європи від Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі.

Прес-конференція відбудеться 30 січня 2015 р. (початок о 12:00 год) у приміщенні готелю “Станіславів” за адресою: вул. Чорновола, 7, конференц-зал (5 поверх).

ПРОГРАМА 

 30 січня приміщення готелю Станіславів,

о. Ігор Тузик, Уляна Андрусів
12:00 Прес-конференція (презентація, запрошення);
оглядова
13:00 Фуршет

31 січня приміщення ІФБУ, Гарбарська 22а (8поверх)

08:45 - 09:00 Реєстрація
09:00 Літургія
10:00 Кава-пауза
10:20 Привітання
10:45 Пленарне засідання
Точки дотику Церкви і журналістики -  о. Ігор Яців,
Відеопрезентація - 100 програма Знаки часу (скорочена до 15 хв) - Терлецька Люба
Правда про правду -  о. Юрій Козловський
11:30 Робота в секціях
12:15 Перерва
12:25 Робота в секціях
13:10 Обід
14:00 Підсумкова робота в секціях
14:30 Підсумкове засідання

15:00 Презентації

Презентація християнського простору ЗМІ
о. Ігор Яців

Презентація місії “Апостол”

Журналу “Слово” - розіграш призів серед передплатників

Телестудія “Апостол”

www.apostol.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next