АКТУАЛЬНО

В Одесі пройде хода на захист сімейних цінностей

АНОНСНеділя, 30 серпня 2020, 13:00
27 серпня о. Руслан Остафій, адміністратор катедрального храму Святого апостола Андрія Первозваного м. Одеса, узяв участь у брифінгу на захист сімейних цінностей, який відбувся в пресцентрі «Одеса-Медіа».

Ця прес-концеренція відбулася за участю представників релігійних конфесій на підтримку ходи за сімейні цінності, яка відбудеться 30 серпня о 12:00 годині на Соборній площі в Одесі.

Під час виступу о. Руслан Остафій зазначив, що якщо дивитися на віковічну історію всього людства, то сімейні цінності є невід’ємною складовою подружнього життя. Сім’я живе в любові і в цій любові народжуються діти. Крім нашого розуміння сім'ї як соціальної складової, є ще розуміння її як Божої речі, де передаються наступним поколінням духовні цінності.

Пресслужба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next