АКТУАЛЬНО

У суботу Глава УГКЦ відвідає Бучацьку єпархію

АНОНССубота, 18 вересня 2021, 12:00
18 вересня 2021 року в Чорткові Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав очолить святкування 10-річчя хіротонії владики Дмитра Григорака, єпарха Бучацького.

Глава Церкви звершить Архиєрейську Божественну Літургію в катедральному соборі Святих верховних апостолів Петра і Павла. Початок об 11:00.

Владика Дмитро Григорак, повідомляється на сайті Бучацької єпархії, у зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації в Тернопільській області, ласкаво просить людей похилого віку, а також тих, хто знаходиться в зоні ризику, хворих, батьків з малими дітьми, узяти участь в урочистій Архиєрейській Літургії в режимі онлайн... Також просить всіх, хто прибуде на святкування, дотримуватися заходів безпеки, дистанції і маскового режиму.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next