АКТУАЛЬНО

В УГКЦ стартує новий відеопроєкт: «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе»

АНОНССубота, 16 травня 2020, 22:00
Сьогодні, 16 травня, о 21:00 «Живе телебачення» у прямому ефірі презентує перший випуск проєкту «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе». У ньому Глава УГКЦ роздумуватиме про важливі християнські істини і намагатиметься доступно пояснити їх глядачеві. У першому випуску він говоритиме про те, з чого починається молитва.

Метою цього проєкту «Живого ТБ» є запропонувати сучасній людині розповідь про важливі духовні істини у доступній формі. Саме тому глядачам пропонується легка розмовна мова в коротких відео. Блаженніший Святослав у першому циклі програм говоритиме на тему молитви: як почати молитися, якою буває молитва тощо.

Хештег проєкту, за яким зможете легко знаходити усі програми: #доступно_про_важливе.

Запрошуємо всіх до перегляду першого випуску проєкту «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе» вже сьогодні о 21:00. Прямий ефір можна переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Програма «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе» буде виходити щосуботи о 21:00.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next