АКТУАЛЬНО

В УКУ організовують клуб української мови «РозМОВА»

АНОНСЧетвер, 12 травня 2022, 17:00
Мрієте вільно говорити українською в різних побутових ситуаціях? Прагнете, щоб ваша українська звучала природно вдома, у гостях, у магазині, на базарі, у ресторані і на роботі? Хочете збагатити свій словниковий запас та розговорити мовний апарат? Запрошуємо вас у розмовний клуб української мови, який організовує кафедра філології Українського католицького університету.

Заняття відбуватимуться щочетверга о 17.00 онлайн. Початок  12 травня. Зареєструватися  (якщо не маєте змоги заповнити форму, пишіть, будь ласка, на пошту [email protected]).

У нашому клубі ви зможете вільно спілкуватися українською, швидко поповнювати свій словниковий запас новими словами, активізовувати забуті слова та конструкції, обговорювати «гарячі теми» сьогодення, а також фільми, літературні та музичні твори, вправлятися в мовних іграх та розважатися українською з новими друзями.

За нашими плечима – понад п’ятнадцять років викладання української мови для іноземної авдиторії. Будемо раді поділитися з вами своїм досвідом та знаннями.

РОЗГОВОРИМО, РОЗВАЖИМО, НАДИХНЕМО!

Час проведення – травень-червень 2022 року.
Заплановано 8 зустрічей по 80 хв.
Заняття відбуватимуться щотижня онлайн (по дві сесії в Зумі).
Викладачки: Ксенія Бородін, Наталія Багнюк, Олена Синчак

Прес-центр УКУ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next