АКТУАЛЬНО

В УКУ відбудеться міжрелігійний круглий стіл "Бог: природа об'явлення та сприйняття його людиною"

АНОНСВівторок, 28 березня 2017, 15:00
28 березня за сприяння Кафедри богослов'я УКУ та Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу "Лібертас" відбудеться міжрелігійний круглий стіл "Бог: природа об'явлення та сприйняття його людиною". Захід пройде з метою впровадження на академічному рівні систематичного міжрелігійного богословського діалогу між представниками головних релігій.

Це повідомлення розміщено на веб-сторінці Кафедри богослов'я УКУ.

Участь в обговоренні візьмуть: Рабин Сіва Файнерман, помічник Головного рабина України, о. Пантелеймон Трофімов, ієромонах ЧСВВ, доктор богослов'я, Шейх Мурат Сулейманов, заступник муфтія, імам мусульман Львова та Львівщини.

На цій зустрічі богослови основних релігій матимуть змогу представити їхнє віровчення на академічному рівні; обмінятися богословськими напрацюваннями і створити майданчик для обговорення та вирішення суспільних проблем під кутом зору міжрелігійного богословського діалогу. 

Захід розпочнеться о 15:00 в семінарській кімнаті (101) Філософсько-богословського факультету УКУ, вул. Хуторівка, 35а.

Всі охочі взяти участь повинні заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next