АКТУАЛЬНО

В інстаграмі стартує християнський інформаційний проєкт COMMUNICO

АНОНССереда, 24 березня 2021, 21:00
У середу, 24 березня, о 20:00 стартує інстаграм-проєкт COMMUNICO — усе про комунікацію.

Перша розмова запланована Live з Катериною Баско — українською телеведучою, журналісткою та ютуб-блогеркою. Тема першої зустрічі — «Чому Богові не байдуже?».

У межах онлайн-зустрічі буде змога дізнатися про те, чому Богові не байдуже, як комунікувати про складні теми простими словам, як через ютуб свідчити про Бога і, звичайно, про те, яка зустріч змінила життя Катерини Баско.

Як розповіла нам засновниця COMMUNICO Богдана Рущак, проєкт не ставить перед собою часових рамок. Він розрахований на тих, хто прагне поглибити свою віру через сучасні засоби масової інформації. Навіть більше, він буде корисним для тих, хто робить перші кроки в комунікації свого проєкту/бренду через соціальні мережі.

Таку назву засновниця обрала невипадково, оскільки саме слово «комунікація» від лат. «communico» означає повідомляю, роблю спільним. Хоча існує кілька визначень, проте це їй імпонує найбільше, тому що підкреслює багатогранність і глибину спілкування: «comm» — спільний та «unico» — унікальний. «Моє особисте і професійне бажання, щоб ці комунікації ставали дедалі більше якісними та ефективними», — додала Богдана Рущак.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next