АКТУАЛЬНО

«Вервиця єднає» від понеділка, 14 лютого, до суботи, 19 лютого

АНОНССубота, 19 лютого 2022, 20:00
14 лютого молитву на вервиці у прямому ефірі «Живого ТБ» буде провадити о. Роман Кіцелюк з Коломиї на Івано-Франківщині, 15 лютого – бр. Тарас Полулященко з Ковеля на Волині, 16 лютого – о. Тарас Бровді з Ділового на Закарпатті, 17 лютого – о. Андрій Козак із Заздрості на Тернопільщині. Молитва відбудеться з родинного обійстя патріарха Йосифа Сліпого у день 130 річниці від дня його народження. 18 лютого молитву буде провадити владика Кеннет Новаківський з Лондона (Великобританія), а 19 лютого – о. Юрій Фединишин зі Львова.

Молитву на вервиці «Живе телебачення» в прямому ефірі транслює щоденно, починаючи від свята Покрову Пресвятої Богородиці у 2020 році. Початок молитви о 20:00 за київським часом.

Взяти участь у молитві можна на каналі «Живого ТБ» в YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

«Вервиця єднає» – така назва не випадкова, адже в цьому задумі одразу декілька ліній єдності. Передусім, наша молитва єднає українців з усього світу. Наша молитва єднає священнослужителя, який в ефірі провадить її, з усім загалом вірних. Наша молитва єднає єпископів, священників із різних материків і країн, адже щодня провадить молитву інший душпастир. Наша молитва єднає всіх нас у «молитві на українській землі», адже сестри відразу декількох згромаджень та добродійки виготовляють вервиці з бурштину, які можна придбати за цим посиланням: https://shop-ugcc.com.ua/vervytsya-yednosti-z-burshtynu/.

#Вервиця_єднає #УГКЦ

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next