АКТУАЛЬНО

Владика Богдан (Дзюрах) духовно супроводжуватиме паломництво на Святу Землю

АНОНСПонеділок, 23 грудня 2013, 08:00
З 23 по 30 грудня відбудеться паломництво на Святу Землю, яке очолить владика Богдан (Дзюрах), єпископ Курії Верховного Архиєпископа Української Греко-Католицької Церкви, Секретар Синоду Єпископів УГКЦ.

Під час прощі паломники під проводом владики Богдана відвідають місця, де під час свого земного життя проповідував і творив чуда наш Спаситель – Ісус Христос: Назарет, Галілею, Вифлеєм та Єрусалим.

"Для Христових учнів зустріч із Господом у молитві, в Євхаристії є моментом обнови, очищення та освячення. Таким моментом для нас є перебування на клаптику землі, що звемо Святою. З огляду на те, що Спаситель провів тут роки свого земного життя, проща є неповторним моментом фізичної близькості з Господом, - зазначає владика Богдан. - Надіюся, що, відвідуючи святі місця, ми зможемо у світлі Божого Слова наблизити до себе Євангеліє, впустити в серце живу присутність Господа".

"Це паломництво я віддаю під покров Пресвятої Богородиці, щоб вона провадила нас стежками свого Сина і нашого Божественного Спасителя", - додав єпископ духовної заохоти прочанам на Святу Землю.

Прощу до Святої Землі організовує Патріарший паломницький центр, що діє з благословення Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука).

Детальніше про поїздку можна дізнатися за посиланням http://pilgrimage.in.ua/?p=901

 

Соломія Щур, прес-секретар
Патріаршого паломницького центру УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next