АКТУАЛЬНО

Владика Йосиф Мілян запрошує взяти участь у прощі Київської архиєпархії до Тараса

АНОНСП'ятниця, 06 березня 2020, 11:00
«Наближаються березневі дні. Це, зокрема, дні Шевченкової пам’яті. За своєю суттю ми часто шукаємо авторитетів. Ми захоплюємося життям великих людей, подвижників, мучеників та героїв.

Але дуже часто ці авторитети, зокрема сучасні, кажуть, що замало захоплюватися їх життям та подвигами, їх потрібно наслідувати», - про це йдеться у відеозверненні владики Йосифа до вірних Київської архиєпархії.

«Цього року знову 7 березня йдемо до Канева, до могили Тараса Шевченка. Йдемо для того, щоб набратися вогню, котрим він горів, вогню любові до рідного знедоленого народу, до його мови, культури та історії. Йдемо для того, щоб любити Україну так безкорисливо і до кінця, як він це робив. Помолитися за його душу і за всіх тих, хто так вірно і щиро, аж до загину, любив Україну, щоб у ній ми могли жити, за неї боротися і, набравшись того правдивого вогню жертовного служіння, ревно служити нашій Україні».

Пресслужба Київської архиєпархії


ТЕГИ: проща, Канів
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next