АКТУАЛЬНО

Усе, що ви хотіли знати про СПОВІДЬ, у програмі «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ»

АНОНСЧетвер, 13 жовтня 2016, 16:00
У четвер, 13 жовтня, запрошуємо взяти участь у програмі «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ». До львівської студії «Живого ТБ» завітає владика Володимир (Груца), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Початок ефіру о 16:00.

Із владикою Володимиром говоритимемо про СПОВІДЬ. Навіщо Христос встановив Святе Таїнство Покаяння? Чому маємо розповідати свої гріхи священикові? Чи може священик відмовити в сповіді? Хто такі «річники» і які періоди їх активності?

Не пропустіть унікальної можливості поставити своє запитання справжньому фахівцеві. Адже свою докторську дисертацію з богослов’я владика Володимир (Груца) захистив саме про Святе Таїнство Покаяння.

Ваші запитання просимо залишати в коментарях під анонсом програми на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook і надсилати на електронну адресу [email protected].

Під час прямого ефіру 13 жовтня, о 16:00, ви зможете безпосередньо поспілкуватися із гостем студії на каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube.

Очікуємо на вашу активність!

Довідка

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» – щотижнева інтерактивна програма в ефірі «Живого ТБ». Щочетверга, о 16:00, найактивніші представники УГКЦ спілкуються з глядачами про різноманітні аспекти життя християнина.

Дивіться нас на каналі «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» у мережі YouTube і стежте за офіційною сторінкою «Живого телебачення» у мережі Facebook.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next