АКТУАЛЬНО

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» повертається на «5 канал»

АНОНССубота, 26 серпня 2017, 14:10
Протягом весни та літа команда «Живого телебачення» збирала цікаві історії та приклади з життя Церкви в Україні та за кордоном. І відтепер щотижня ми знову з вами.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» після короткої перерви знову повертається. Ми підготували для вас нові теми, гарячі дискусії, вражаючі історії з життя, які змушують замислитися. Ми розпочнемо новий сезон програм, присвячених цінності людського життя, діяльності УГКЦ, а також життю церковних громад в Україні та за кордоном у циклі «Жива парафія».

26 серпня, у суботу, в ефірі «5 каналу» говоритимемо з Блаженнішим Святославом на тему «Дар життя». Чому наше суспільство буденно звикає до теми смерті? Що ми можемо протиставити зашкарублості наших сердець? Як ставляться до цієї проблеми соціологи і яку небезпеку в ній вбачають? І як Церква здатна допомогти? Дивіться нас і відкривайте мудрість Церкви разом із нами.

Команда «Живого телебачення»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next