АКТУАЛЬНО

«Від Шевченка до Стуса. Поети та їх творчий спадок», – тема прямого ефіру з Блаженнішим Святославом

АНОНССереда, 27 жовтня 2021, 17:00
Про Тараса Шевченка зазвичай згадують лише у березні – з нагоди дня його народження та смерті. Ми вирішили вийти за рамки усталених традицій і поговорити про Шевченка, поезію та її вплив на історичні процеси зараз, а не в «загальноприйняті» дати. Адже поезія, мистецтво та Церква – поняття, які поза часом!

Тож 27 жовтня, о 16:00, запрошуємо вас на прямий ефір із Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ. Гість ефіру  – Дмитро Стус, генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка. Говоримо про Тараса Шевченка як поета, його взаємини з Церквою, про стан музейної справи в Україні та не тільки.  

Ви також зможете адресувати свої запитання гостям нашої програми, написавши їх у коментарях під цим дописом або ж поставивши особисто під час ефіру! Для цього потрібно лише приєднатися до нашої розмови за посиланням у зумі  https://us02web.zoom.us/j/88510691882.

Відкривайте Мудрість Церкви разом із нами!

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next