АКТУАЛЬНО

Відбудеться презентація нової книжки військового капелана

АНОНСП'ятниця, 16 вересня 2016, 11:09
У рамках цьогорічного Форуму видавців у Львові, 16 вересня, відбудеться презентація нової книжки військового капелана о. Андрія Зелінського, Т.І. «На ріках вавилонських… Кілька думок про повернення». Це книга роздумів про самотність і любов, про війну та справжню перемогу, про вигнання та шлях повернення. Повідомили у видавництві «Свічадо».

Захід розпочнеться о 18.00 в Пороховій вежі (вул. Підвальна, 4). У своїй книжці автор ставить дуже важливі питання: чи припиняється війна, коли стихає зброя? Чи можна повернутися з війни? Також він говорить, що світ людини потребує зцілення від самотності, особливо ж його потребує сьогоднішнє зранене війною українське суспільство. Отець Зелінський каже: «Ці короткі роздуми — спроба пригадати кожному, звідки ми родом, допомогти не завмерти у смертельному безрусі, не зупинитися від болю зневіри та безнадії. Адже ми в цьому світі не даремно, не просто так. Ми не безхатченки на вулицях історії. Господь покликав нас до життя. Наші імена виписані на Його долонях. Ми родом із Його любові: там наша Батьківщина, там на нас завжди чекають».

Назва книжки – «На ріках вавилонських» – дуже символічна, адже це перша стрічка одного з найвідоміших псалмів, 137-го, який є піснею єврейських вигнанців, котрі перебувають у вавилонському полоні.

Нагадаємо, що першою книжкою Андрія Зелінського, Т.І. стали «Соняхи. Духовність на час війни» - посвята його військовим побратимам.

Наступна презентація книги «На ріках вавилонских» відбудеться 22 вересня в Києві, у книгарні «Є», вул. Лисенка, 3.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next