АКТУАЛЬНО

Відбудеться проща до храму Успення Пресвятої Богородиці, що в Сентралії, штат Пенсильванія (США)

АНОНСНеділя, 27 серпня 2017, 12:00
27 серпня відбудеться проща до храму Успення Пресвятої Богородиці, що в Сентралії, штат Пенсильванія (США). Духовенство та вірні можуть долучитися до паломництва, яке очолить владика Стефан (Сорока), Митрополит і Архиєпископ Філадельфійський.

Про це повідомили в Філадельфійській архиєпархії УГКЦ.

Відпуст розпочнеться о 12.00 Архиєрейською Божественною Літургією. О 14.00 прочани молитимуться Молитву на Вервиці перед копією ікони Почаївської Божої Матері. О 15.00  годині буде служитися Акафіст до Божої Матері. Відпуст завершиться о 16.00 год. свічконосною процесією до церкви та Молебнем до Божої Матері. Прочани матимуть нагоду поклонитися іконі та мощам Блаженного Миколая Чернецького, ЧНІ.

Додамо, паломництво було започатковане Главою і Отцем УГКЦ Блеженнішим Святославом під час його першого візиту до парафії Успення Пресвятої Богородиці в листопаді 2015 року.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next