АКТУАЛЬНО

«Відкрита Церква. Діалоги» про Церкву в час війни

АНОНСЧетвер, 14 грудня 2017, 18:00
Як впливає на Церкву війна на Сході України? Які виклики постають перед священиками і вірними? Наскільки реально виконувати заповідь «любіть ворогів ваших» в умовах війни? Чи готові українці прощати агресорам і вбивцям? Як повернути до повноцінного життя зранену війною людину?

Владика Богдан (Манишин), Єпископ-помічник Стрийської єпархії, керівник Ради душпастирства у кризових ситуаціях при Патріаршій курії УГКЦ, буде гостем програми «Відкрита Церква. Діалоги» 14 грудня 2017 року. Початок прямого ефіру о 17:00.

Поставте своє запитання до єпископа, який має значний досвід служіння серед військових та членів їхніх родин. Заходьте на сторінку «Живого ТБ» у мережі Facebook або пишіть на електронну адресу [email protected].

Спілкування в прямому ефірі про Церкву в час війни на каналі «Відкрита Церква» в YouTube, Живому радіо "Воскресіння" та Медіа-ресурсі УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next