АКТУАЛЬНО

Військовослужбовці проведуть ХІ Всеукраїнське паломництво до Зарваниці

АНОНСНеділя, 22 вересня 2019, 12:09
21–22 вересня 2019 року відбудеться ХІ Всеукраїнське військове паломництво до чудотворної ікони Божої Матері в Зарваниці.

Цьогорічна проща присвячується військовослужбовцям і їхнім родинам та проходитиме під гаслом «Я та дім мій будемо служити Господеві!» (Ісус Навин 24, 15). За час паломництва військові разом зі своїми рідними візьмуть участь у спільних богослужіннях, а також у лекціях: «Основні виклики в родині військовослужбовця», «Як здолати війну в сім’ї», «Дар батьківства та материнства у військовій родині» та «Ранок надії: Християнська родина — домашня Церква».

Організатором паломництва є Департамент військового капеланства Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви спільно з Міністерством оборони України, Національною гвардією України та Державною прикордонною службою України. Проща відбувається з благословення та за участі військового єпископа, керівника Департаменту – владики Михайла Колтуна.

На щорічне військове паломництво до Зарваниці прибудуть представники Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної пенітенціарної служби України.

У паломництві візьмуть участь військовослужбовці силових структур України та члени їхніх родин, добровольці, родини загиблих воїнів, курсанти, ліцеїсти, військові капелани різних конфесій, волонтери, миряни та представники громадськості.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next