АКТУАЛЬНО

XXVIII Міжнародна молодіжна проща «Львів-Унів» відбудеться онлайн

АНОНСП'ятниця, 14 травня 2021, 10:00
Про це повідомляють на офіційній сторінці товариства «Обнова» у фейсбуці.

Проща триватиме 14-16 травня. За традицією вона розпочнеться Літургією із церкви Святого Михаїла. Проходитиме богослужіння онлайн.  Тема цьогорічного паломництва – «Моє служіння тихе». У п’ятницю учасники розважатимуть про служіння в сім’ї, у суботу – про служіння ближнім, у неділю – про служіння Богові. Під час трансляції наук отців буде можливість поставити свої запитання та поспілкуватися з усіма учасниками. Заплановане обговорення наук у групах з аніматорами. Також транслюватимуть Акафіст і Молебень до Пресвятої Богородиці, Божественні Літургії, Утреню та Вечірню, процесійний обхід з Унівською чудотворною іконою.

Щоб потрапити в групу, необхідно зареєструватися: https://docs.google.com/…/14y32pZZ4ybeRez…/edit

«Тож, якщо традиційним для тебе є відвідати прощу та відкласти всі свої справи, роботу, комфорт, – долучайся!

Ну і для того, щоб остаточно вас переконати провести цей час з нами: всюди є свої плюси – цього року проща точно буде без дощу))

Усі трансляції відбуватимуться зі сторінки Obnova Lviv та сюди у подію. Але кожен із вас зможе зробити watch party, поширивши відео для ще більшої аудиторії!

Особливу подяку висловлюємо нашим друзям-співорганізаторам: Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії, «Добрий пастир» та усім активістам, без чиєї допомоги ми не впораємося))», – пишуть організатори.

Телефон для запитань: 0969961733 (Вероніка)

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://velychlviv.com


ТЕГИ: проща, унів
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next