АКТУАЛЬНО

Як формувати християнську свідомість маленького «громадянина Неба» мова піде на вебінарі «Дитина і віра в Бога»

АНОНСП'ятниця, 22 травня 2020, 18:00
Дитячий психолог, кандидат педагогічних наук, член Асоціації дитячих та сімейних психологів України, член Української асоціації християнської психології, фахівець з волонтерства БФ «Карітас-Київ», автор і тренер психологічних тренінгових курсів для підлітків Наталія Сиротич проведе вебінар «Дитина і віра в Бога».

Онлайн-зустріч відбудеться 22 травня, початок о 17:00. Ведучим буде керівник програми «Християнська педагогіка та організація дозвілля» УКУ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ Назар Дуда.

«Поговоримо про те, як найкраще та найприродніше передавати дитині віру в Бога і як не сформувати в дитини сприйняття "неправильного" образу Бога. Дізнаємося, як допомогти дитині відчути, що "молитва – це розмова з Богом", і подарувати їй бажання й потребу до цього прекрасного, сповненого любові, діалогу. Перелічимо добрі й мудрі поради щодо того, як формувати християнську свідомість маленького «громадянина Неба», кажуть організатори заходу.

«Дитина і віра в Бога» – це перший з трьох запланованих вебінарів під загальною темою: «Піднятися до рівня дитини: поради батькам і християнським педагогам». Наступні  – «Дитина і вікові кризи» та «Дитина і стилі виховання» – відбудуться 29 травня та 5 червня.

Охочим взяти участь у таких онлайн-зустрічах потрібно заповнити анкету ТУТ.

Співорганізатори вебінару: Програма «Християнська педагогіка та організація дозвілля», ФБФ УКУ та Патріарша катехитична комісія УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами https://ct.ugcc.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next