АКТУАЛЬНО

Як стати учасником благодійного різдвяного заходу «Просфора з Патріархом»?

АНОНСП'ятниця, 12 січня 2018, 18:00
Оргкомітет щорічного благодійного різдвяного заходу «Просфора з Патріархом» розпочав реалізацію листівок для благодійних внесків. Захід відбудеться 12 січня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ, просп. Броварський, 15). Благодійна подія розпочнеться о 17.00.

У рамках «Просфори» відбудеться традиційне спілкування з Отцем і Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом, спільне ділення просфорою, а також виступ Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України та Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні і танцю України «Верховина». Окрім цього, буде відбуватись традиційний тихий аукціон.

Вхід на «Просфору» винятково за наявності благодійних листівок, які можна придбати в оргкомітеті: [email protected], (095) 381 9113 (Viber), (098) 577 7331 (Viber), не пізніше від 4 січня 2019 року.

Виручені кошти будуть скеровані на довершення внутрішніх оздоблювальних робіт у Патріаршому соборі УГКЦ.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next