АКТУАЛЬНО

Як в УГКЦ відзначатимуть 10-річчя інтронізації Блаженнішого Святослава?

АНОНСНеділя, 28 березня 2021, 21:10
З нагоди 10-річчя сходження на патріарший престол Блаженнішого Святослава, 27-28 березня 2021 року в УГКЦ відбудеться ряд заходів, список яких публікуємо нижче.

Головні події відбудуться у неділю, 28 березня 2021 року. Серед них Божественна Літургія, прямий ефір «Разом у майбутнє» та Ісусова молитва під проводом Глави УГКЦ.

Архиєрейська Божественна Літургія

В неділю, 28 березня, об 11:00 в Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві Блаженніший Святослав відслужить Архиєрейську Божественну Літургію. В урочистій молитві візьмуть участь єпископи з України. Транслюватиме Літургію «Живе телебачення» у фейсбук та ютуб.

Прямий ефір «Разом у майбутнє»

Цього ж дня о 19:00 на каналах «Живого телебачення» у фейсбуку та ютубі буде представлена візія розвитку УГКЦ на наступне десятиліття. У розмові про візію УГКЦ з нагоди 10-річчя інтронізації Блаженнішого Святослава візьмуть участь сам Отець і Глава УГКЦ, владика Борис Ґудзяк, численні вірні УГКЦ з усього світу і запрошені гості. Ведучими прямого ефіру будуть Соня Соутус і Юрій Макаров, які вестимуть його українською та англійською мовами.

Ісусова молитва під проводом Глави УГКЦ

Завершиться недільний день Ісусовою молитвою, впровадження до якої зробить Блаженніший Святослав. Варто зазначити, що транляція молитви розпочнеться дещо пізніше, аніж зазвичай – а саме о 20:10.

Читайте також: Десять важливих подій за десять років патріаршого служіння Блаженнішого Святослава

Крім цього, пригадуємо, що долучитися до відзначення десятирічного ювілею інтронізації Отця і Глави УГКЦ може кожен охочий. Для чого достатньо позначити власний допис зі словами спогадів чи привітань, фотографіями чи відео, в соціальних мережах хештегом #ПатріархСвятослав10 або #PatriarchSviatoslav10. Кращі дописи будуть передані Главі УГКЦ та опубліковані на офіційному сайті УГКЦ.

Запрошуємо до спільної молитви та активної участі в онлайн-заходах, присвячених відзначенню 10-річчя інтронізації Блаженнішого Святослава!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next