АКТУАЛЬНО

Єдиний сліпо-глухий католицький священик у світі завітає до України

АНОНСПонеділок, 09 травня 2016, 17:03
На запрошення Центру душпастиртва осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ з 9 по 12 травня в Україні буде перебувати отець Кирило Аксельрод. Це є знаний і єдиний в світі сліпо-глухий священик, духівник, що належить до Чину Найсвятішого Ізбавителя, і проживає в Лондоні.

Отець Кирило приїде на презентацію українського перекладу своєї книги-автобіографії “І починається подорож”, а також для участі в зустрічах із різними колами людей у Церкві.

Отець Кирило Аксельрод народився глухим у єврейській сім’ї в Південній Африці, перейшов на католицизм і став католицьким священиком. Втративши зір через синдром Ашера, незважаючи на свою глухоту, священик невпинно працював, щоб допомогти інвалідам і був натхненням для багатьох. Він відомий своєю працею  для спільнот глухих і сліпо-глухих людей у всьому світі, особливо в Південній Африці, Китаї і Сполученому Королівстві.

В 2014 р. був удостоєний звання офіцера Ордену Британської Імперії за вагомий внесок у служінні для осіб з спеціальними потребами і  допомозі  інвалідам.

Зустрічі і презентації відбуватимуться в Українському католицькому університеті.

о. Олег Лазуркевич,
директор Центру душпастирства
осіб з вадами слуху “Надія” УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next