АКТУАЛЬНО

Юрій Бутусов буде співрозмовником Блаженнішого Святослава у черговій «Відкритій Церкві»

АНОНСЧетвер, 25 червня 2020, 18:00
25 червня 2020 року о 17.00 у прямому ефірі дивіться програму «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом. Співрозмовником Глави УГКЦ буде головний редактор сайту «Цензор.нет» Юрій Бутусов.

Під час ефіру співрозмовники говоритимуть про важливі питання сьогодення: про війну і мир, про поширення пандемії коронавірусу та про посткоронавірусне суспільство.

Прямий ефір можна переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

У травні відбувся попередній прямий ефір «Відкритої Церкви». Співрозмовником Глави УГКЦ була шеф-редактор інтернет-видання «Лівий берег» Соня Кошкіна.

Запрошуємо переглянути цю програму.

Довідка

Юрій Бутусов, український журналіст, головний редактор сайту «Цензор.нет», народився 17 червня 1976 року в Києві. Вивчав міжнародне право в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

У 2004 році став засновником і шеф-редактором інтернет-ресурсу «Цензор.нет».

У грудні 2014 році за квотою уряду увійшов до складу конкурсної комісії з обрання кандидата на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

У 2015 році як головний редактор сайту «Цензор.нет» отримав премію «Людина року».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next