АКТУАЛЬНО

З нагоди відкриття Року Божого милосердя відбудеться різдвяне паломництво до папської базиліки Святого Петра у Ватикані

АНОНССубота, 26 грудня 2015, 12:11
З нагоди відкриття Року Божого милосердя УГКЦ в Італії запрошує всіх охочих узяти участь у спільному різдвяному паломництві до папської базиліки Святого Петра у Ватикані, яке відбудеться 26 грудня 2015 року. Повідомляє прес-служба УГКЦ в Італії.

Проща розпочнеться Архієрейською Божественною Літургією о 13.00. По завершенні богослужіння  подія продовжиться колядою біля вертепу на площі Святого Петра.

Додаткова інформація: +39 3294260992 (о. Марко Семеген); +39 3203543745 (о. Іван Стефурак), e-mail:.[email protected]

Додамо, п’ятий рік поспіль УГКЦ в Італії організовує Різдвяне національне паломництво до папських базилік Рима. Вперше така проща відбулася в 2011 році до базиліки Святого Петра у Ватикані з нагоди того, що Святіший Отець Венедикт XVI прийняв від України дарунок – різдвяну ялинку, яка на Різдво прикрашала площу Святого Петра у Ватикані. У паломництві взяло участь понад п'ять тисяч вірних.

Наступного, 2012 року, різдвяна проща громад УГКЦ з різних куточків Італії була проведена до гробу святого апостола Павла в папській базиліці Святого Павла поза мурами. У паломництві взяло участь понад дві тисячі вірних.

У 2013 році місцем різдвяної прощі українців Італії була папська базиліка Святого Івана на Латерані – катедральний храм єпископа Рима, яким є Папа. У паломництві взяло участь біля двох тисяч вірних.

У 2014 році більше ніж дві тисячі вірнихї із різних куточків Італії здійснили спільне різдвяне паломництво до базиліки «Santa Maria Maggiore» - однієї із чотирьох головних папських базилік Рима.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next