АКТУАЛЬНО

Запали «Різдвяну свічку» – допоможи потребуючим дітям

АНОНСЧетвер, 07 січня 2016, 00:00
Різдвяні свята – це по-справжньому особливий час, сповнений радості, домашнього затишку та світла. Усі ми ретельно готуємося до святкування, проте часто за побутовими клопотами забуваємо, що свята – це не тільки смачна кутя та веселі колядки, а й крок назустріч справжній любові до ближнього, назустріч милосердю.

Закликаємо вас долучитися до традиційної благодійної акції Карітасу України «Різдвяна свічка», котра проводиться щорічно з 2003 року.

Різдвяні свічки виготовляються руками людей з особливими потребами та розповсюджуються насамперед через церковні громади та парафії УГКЦ в Україні і закордоном, а також через партнерські організації, спільноти і серед усіх зацікавлених. Зібрані пожертви через регіональні організації Карітас України спрямовує на допомогу потребуючим дітям ─ сиротам, дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей, неповносправним дітям і молоді та дітям вимушених переселенців.

Щороку завдяки служінню Карітасу сотні дітей мають можливість брати участь у літніх оздоровчих таборах, відвідувати пізнавальні екскурсії, долучатися до роботи навчальних груп, творчих гуртків у дитячих соціальних центрах, організовувати свята та акції, бути отримувачами адресної допомоги.

Мета акції «Різдвяна свічка» – донести дітям, що перебувають в кризових обставинах, звістку, що Бог і оточуючі люди люблять їх, висловлюють особливу увагу і піклування про їхнє майбутнє. Кожна запалена різдвяна свічка – особистий внесок в опіку соціально незахищених дітей. Адже всі, хто запалить таку свічку, – допоможе запалити вогник надії і добра у дитячих серцях.

Світло Різдвяної свічки є символом випромінювання добра, душевного спокою, любові до людей і до світу. Рівночасно, цей промінчик - це солідарність зі всіма, хто є далеко, солідарність з убогими та потребуючими, поєднанням з Христом, котрий народився у вертепі.

Закликаємо вас приєднатися до «Різдвяної свічки» та підтримати збір коштів для потребуючих дітей!

Придбати Різдвяну свічку можна безпосередньо в осередках Карітасу, а також на парафіях УГКЦ.

Більше інформації на сайті http://caritas-ua.org/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next