АКТУАЛЬНО

Запрошуємо у грудневі паломництва разом із Патріаршим паломницьким центром

АНОНСПонеділок, 30 листопада 2015, 17:10
Із певністю можна сказати, що той, хто вирушив на прощу, ніколи не повертався додому порожнім. Завжди, незважаючи на безліч варіацій людських почуттів і переживань, свідчення однакові в головному - проща змінює серце, змінює життя, тому що в ній не тільки ми прямуємо до Бога, але й Сам Господь виходить нам назустріч, як добрий батько з відомої Христової притчі спішить назустріч своєму блудному синові - з радісними обіймами, простягаючи своїй заблуканій дитині всі свої скарби і спадок: «Все моє - твоє!» (Лк. 15, 11 – 32).

Патріарший паломницький центр запрошує Вас та Ваші родини в паломницькі поїздки, під час яких Ви поглибите віру, зцілитеся духовно і фізично, перезавантажите своє життя. Це особлива нагода віднайти душевну гармонію та зустрітися з живим Богом. Також разом з духовними практиками, Ви матимете нагоду ознайомитися з культурною спадщиною європейських столиць та культурних центрів.

У грудні Патріарший паломницький центр запрошує вас та ваші родини приєднатися до паломницьких поїздок та відчути особливе єднання з Богом під час відвідання християнських святинь.

 

Паломництво до Святинь Різдвяної Європи, 7-12 грудня

Вирушаючи у паломництво, Ви поринете у різдвяну атмосферу європейських столиць: Будапешт, Братислава, Прага, а також таких визначних міст, як Дрезден, Вроцлав та Краків. Матимете нагоду помолитися до Богородиці перед Її чудотворною іконою в м. Марія Повч (Угорщина), та м. Ченстохово (Польща).

Пожертва: 155€*

Маршрут: Львів – Марія Повч – Будапешт – Братислава – Прага – Дрезден – Вроцлав – Ченстохова – Краків – Прилбичі – Львів

Детальна програма за посиланням: http://goo.gl/D8bCoa

 

Різдво у Ватикані у Рік Божого Милосердя, 22-27 грудня

Вже традиційною стала Різдвяна поїздка до Ватикану. Запрошуємо Вас разом з нами відчути дух європейського Різдва

Святкова різдвяна Літургія на площі Святого Петра у Ватикані  буде особливою у цьому році, адже Папа Франциск оголосив про проведення Надзвичайного Ювілейного Року, приуроченого Божому милосердю.  За словами Папи, ми зможемо віднайти у цьому Ювілеї радість для того, щоб наново відкрити Боже милосердя, з яким ми всі покликані приносити розраду ближньому.

Під час паломництва ми також зануримося в різдвяну атмосферу європейських міст та відвідаємо багато християнських святинь Європи.

Пожертва: 255 €*

Маршрут: Ужгород – Любляна –Падуя – Рим - Ватикан – Венеція – Марія Повч  - Ужгород

Детальна програма за посиланням: http://goo.gl/3d76V8

 

Різдвяне паломництво до Святої Землі, 20-27 грудня

Це паломництво відкриє перед вами можливість по-новому пережити Євангельську історію про народження Ісуса Христа, доторкнутися до місця, де відбулося втілення Бога.  Ви відвідаєте Базиліку Різдва Христового, Каплицю ясел, Поле пастушків та Молочний грот. Виконання колядок в місці народження Ісуса запам’ятається Вам на все життя.

Пожертва: 820$*

Маршрут: Київ – Тель-Авів – Назарет –  Кана – ріка Йордан – гора Тавор – Капернаум – Галілейське море – Хайфа – Мертве море – Єрихон – Єрусалим – Вифлеєм – Поле пастушків – Яффо – Тель-Авів – Київ

Детальна програма за посиланням: http://goo.gl/DteoRK

 

Молодіжна молитовна Зустріч Тезе у Валенсії 28 грудня 2015 р. - 4 січня 2016 р.

Обираючи молодіжну Зустріч у Валенсії, ви:

  • розмовляєте з Богом у тиші та співаній молитві на узбережжі Середземного моря;
  • обмінюєтесь досвідом з десятками тисяч молодих християн із Європи та інших континентів;
  • переконуєтеся у гостинності місцевих сімей та церковних громад Валенсії;
  • зустрічаєте людей, котрі живуть Євангелієм та формують суспільство майбутнього.

Пожертва: 295 €*

Маршрут: Марія Повч – Мюнхен – Стразбург – Ракамадур – Люрд – Валенсія – Барселона – Генуя – Мілан – Будапешт

Детальна програма за посиланням:  http://goo.gl/XtCQpk

 

Патріарший паломницький центр щиро запрошує вас наповнитися різдвяним настроєм та Божою благодаттю під час грудневих паломництв.

Дізнатися всі деталі паломництв та замовити поїздку ви можете за тел: (044) 279-19-20, (096) 330-96-79; або на сайті www.pilgrimage.in.ua.

 

Збагачуйтеся духовно з нами!
Патріарший паломницький центр УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next