АКТУАЛЬНО

Запрошуємо взяти участь у святкуванні 20-річчя архиєрейського служіння єпископа Михаїла (Колтуна)

АНОНСП'ятниця, 12 липня 2013, 11:00
З нагоди Року віри, 1025-ліття хрещення Руси-України, 105-річниці празника Катедрального храму Святих Верховних Апостолів Петра і Павла м. Сокаля, та 20-го року архиєрейських свячень єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії Михаїла (Колтуна), запрошуємо взяти участь усіх охочих у Божественній Літургії та урочистій програмі, яка розпочнеться 12 липня об 11:00 у м. Сокалі.

У подячному богослужінні братимуть участь: митрополит Львівський Ігор (Возьняк), митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин), митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк), а також владика Василь (Івасюк), владика Богдан (Дзюрах), владика Йосиф (Мілян) і владика Йосафат (Говера). 

На святкування Катедрального празника прибудуть священнослужителі з усіх деканатів єпархії, представники місцевого самоврядування та військовослужбовці.

Долучитися до спільної молитви можна буде за допомогою Інтернет-трансляції на сайті: katedra-sokal.org.ua/online.

Прес-служба єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next