АКТУАЛЬНО

Зарваниця прийме делегатів із двадцяти найбільших Марійських духовних центрів Європи

АНОНСВівторок, 20 вересня 2016, 09:09
20-21 вересня 2016 року в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбудеться чергова зустріч делегатів із двадцяти найбільших Марійських духовних центрів Європи.

Повідомляє прес-служба Тернопільсько-Зборівскої архиєпархії УГКЦ.

Зарваниця, яка входить до двадцятки найбільших Марійських відпустових місць Європи і є постійним членом Марійського європейського зв'язку, цього року прийматиме високих гостей та запрошує всіх вірних прибути на спільну молитву, яка запланована з цієї нагоди.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) запрошує вірних долучитися до молитовних заходів та через посередництво Зарваницької Матері Божої отримати благословення:

«Щороку ректори європейських Марійських центрів збираються в одній із країн, щоб пізнати її релігійні традиції, культуру, церковне мистецтво, аби потім у своїх країнах розповідати про побачене і пережите. Цього року Зарваниця має за честь приймати представників із таких країн Європи: Франції, Польщі, Ірландії, Словаччини, Угорщини, Англії, Румунії, Швейцарії, Латвії.

Така подія відбудеться на нашій землі і матиме важливе значення для нашої Церкви і народу, адже у спільній молитві за Україну об'єднаються представники всієї Європи, які, повернувшись додому, будуть не тільки розповідати про нашу країну, а й у кожному Марійському центрі підноситимуть молитву до Пресвятої Богородиці за Україну.

Тож звертаюся до вас, дорогі брати і сестри, із запрошенням на спільну молитву до Зарваниці. Увечері 20 вересня, у навечір’я Різдва Пресвятої Богородиці (початок о 19.30), та в сам празник Різдва, 21 вересня (9.00) будуть відслужені Архиєрейські Божественні Літургії. Ми з Божої ласки отримаємо нагоду, що Європа об'єднається з нами у молитві за Україну».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next