АКТУАЛЬНО

Завершення навчального року в Київській Трьохсвятительській духовній семінарії. «Живе ТБ» здійснить онлайн-трансляцію

АНОНСНеділя, 21 червня 2020, 11:00
У неділю, 21 червня, «Живе телебачення» транслюватиме Архиєрейську Божественну Літургію із Київської Трьохсвятительської духовної семінарії. Відслужить її Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, з нагоди завершення навчального року та вручення дипломів випускникам семінарії. Розпочнеться трансляція Божественної Літургії із Княжичів о 10:00.

«На святкування прибуде і о. Богдан Прах, ректор Українського католицького університету. Окрім семінарійних дипломів, цього року студентам вперше буде вручено дипломи Українського католицького університету», ­­­­­­­­­­­­­– повідомляє ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії о. Петро Жук.

Урочистості з нагоди завершення навчального року в Київській семінарії розпочнуться напередодні, у суботу, 20 червня. Цього дня о 18:00 владика Йосиф Мілян у співслужінні зі священниками семінарії відслужить у семінарійному храмі Велику вечірню. Під час вечірнього богослужіння єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ поставить у піддиякони десятьох семінаристів випускного курсу. «Живе телебачення» транслюватиме також цю подію.

Пригадуємо, що єднатися в молитві за допомогою онлайн-трансляцій Великої вечірні та Божественної Літургії, які «Живе телебачення» транслюватиме із Княжичів, можна буде на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook в суботу о 18:00 та в неділю о 10:00.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next