АКТУАЛЬНО

«Жива Internet-зустріч»: «Церква в телефоні»

АНОНСЧетвер, 22 січня 2015, 20:00
Якщо оглянути Play Market для Android, то зможемо обрати з понад 100 Біблій, понад 150 христянських пісень, понад 50 книжок, телевізійні канали та ігри.

Схожих додатків, які б допомагали швидко знаходити необхідну інформацію, для потреб греко-католиків створено дуже мало (або про них дуже важко довідатися).

З іншого боку, наскільки великою є потреба розвивати цю нішу, адже, попри велику частку користування смартфонами, є мабуть ще більше людей, котрі ними не користуються?

Ми не ставимо за ціль змусити кожного християнина встановити щось невідоме і непотрібне. Ми дослідили деякі наші спільні потреби і спробували задовільнити одну. Це ДивенСвіт Календар УГКЦ з текстовими додатками вечірні, утрені, читань на Літургії, устав. Він поступово набуває популярності і вже не один раз став патичком-рятівничком.

Та запитання залишаються: чи дійсно він потрібен людям, або чи потрібні інші додатки і які саме? Чи краще не витрачати зусиль на них і зайнятися іншою, більш потрібною справою?

Можливо, спроба перевести релігійні потреби в телефон становить для нас приховану загрозу, яку ми зараз не помічаємо?

Ми запросили розробників календаря Андрія Мартинишина та отця Василя Рудейка, а ще одним гостем студії буде ІТ-фахівець Михайло Деркач.

Ви також можете задати своє запитання! Вписати його можна нижче у спеціальній формі.

Пряма трансляція відбуватиметься на Інформаційному ресурсі УГКЦ, сайті ДивенСвіт, сайті «Живого.ТБ».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next