АКТУАЛЬНО

«Жива Internet-зустріч»: «Громадські організації в Україні: "проїдають" гранти чи роблять світ кращим?»

АНОНСЧетвер, 13 листопада 2014, 19:00
Цього четверга, 13 листопада, «Жива Internet-зустріч» буде про громадські організації, зокрема про молодіжні християнські організації.

Шукатимемо відповіді на такі запитання: з якою метою молодь створює громадські організації, яка їхня місія, яка перевага їхнього існування? Що треба робити, щоб організація успішно функціонувала?

Як створити організацію, яка буде не лише витрачанням коштів допоміжних фондів, а інструментом, котрий змінить світ? Як підібрати команду для громадської організації? Які проблеми виникають у громадських організаціях і де можна навчитися, як їх вирішувати?

Також задай своє запитання! Вписати його можна нижче у спеціальній формі.

«ЖІЗ» відбудеться з Наталею Бордун, директором Інституту лідерства та управління УКУ, – людиною, котра дуже добре знає цю тему зсередини та працює над розвитком громадських організацій в Україні.

Пряма трансляція відбуватиметься на Інформаційному ресурсі УГКЦ, сайті ДивенСвіт, сайті «Живого.ТБ».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next