АКТУАЛЬНО

«Жива Internet-зустріч» про Світовий день молоді

АНОНСЧетвер, 29 січня 2015, 20:00
Хоча надворі ще лиш 2015 рік, але Польща вже готується до прийому молоді з цілого світу у 2016 році на Світовий день молоді у Кракові.

Для українських хлопців та дівчат настає чудова нагода масово потрапити на це дійство, адже попередній СДМ був у бразильському Ріо-де-Жанейро, потрапити куди – недешеве задоволення.

Як відбувається підготовка до СДМ, що буде впродовж усіх днів цього дійства та що молодь зможе взяти для себе, – нам розповість о. Григорій Назар,член головного оргкомітету СДМ-Краків та голова оргкомітету з підготовки до СДМ в УГКЦ.

Саме на Живій Internet-зустрічі 29 січня 2015 молодь з цілої України може запитати в отця Григорія про деталі участі в СДМ і впевнитись, що цього разу нагода поїхати на зустріч з Папою є найкращою!

Ви можете задати своє запитання! Вписати його можна нижче у спеціальній формі.

Пряма трансляція відбуватиметься на Інформаційному ресурсі УГКЦ, сайті ДивенСвіт, сайті «Живого.ТБ».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next