АКТУАЛЬНО

«Жива Інтернет-зустріч»: «Жінка в Церкві»

АНОНСЧетвер, 27 листопада 2014, 19:00
27 листопада 2014 року відбудеться «Жива Інтернет-зустріч» на тему «Жінка в Церкві». Початок о 19:00. Спілкуватимемося на цю тему з о. Юрієм Блажиєвським. Нагадуємо, що ви можете задати йому запитання, скориставшись посиланням, яке подано нижче.

Хтось стверджує, що жінка в Церкві має мовчати. Хтось каже, що ці «середньовічні часи» вже минули, і жінка в Церкві не те що не зайва, а навіть дуже потрібна.

Де ж правда?

Спитай у о. Юрія Блажиєвського та отримай відповідь під час «Живої Internet-зустрічі», присвяченої цій темі.

«Живі Інтернет-зустрічі» – спільний проект «Живого телебачення» та Комісії у справах молоді УГКЦ. Мета проекту: дати відповіді на найбільш актуальні питання, що турбують сучасну молоду людину. Ми запрошуємо до студії цікавих співрозмовників для обговорення актуальних питань у прямому ефірі. Кожен може поставити своє запитання гостю студії до ефіру або під час програми.

Пряма трансляція проходитиме на Інформаційному ресурсі УГКЦсайті ДивенСвітсайті «Живого.ТБ».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next