АКТУАЛЬНО

«Живе ТБ» презентує новий проект – «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ»

АНОНСЧетвер, 06 жовтня 2016, 16:00
6 жовтня 2016 року в прямому ефірі «Живого телебачення» стартує нова програма «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ». Вона стане складовою інтерактивної платформи «ВІДКРИТА ЦЕРКВА», яку «Живе ТБ» презентувало у серпні 2016 року.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» – це щотижнева інтерактивна програма, яка транслюватиметься у прямому ефірі в мережі YouTube. Програма виходитиме щочетверга о 16:00 з львівської студії «Живого ТБ».

Тематика програм стосуватиметься найрізноманітніших сфер життя християнина. Ви зможете більше дізнатися про віру, служіння, сімейні стосунки, любов до ближнього, історію Церкви, готовність сприймати нові виклики та багато іншого.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» дарує вам можливість поспілкуватися із найактивнішими представниками УГКЦ: єпископами, священиками, представниками монашества та мирянами.

Формат програми – відкритий, щирий діалог, який передбачає активну участь глядачів. За кілька днів до ефіру тема анонсуватиметься у соціальних мережах та на офіційних сторінках УГКЦ. Усі охочі зможуть поставити до гостя у студії своє запитання та отримати на нього відповідь. Також запитання можна буде ставити безпосередньо під час прямого ефіру.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next