АКТУАЛЬНО

«Живе ТБ» проведе пряму трансляцію Чину похорону Марти Коломиєць

АНОНССубота, 22 серпня 2020, 14:00
У суботу, 22 серпня, о 13:00 «Живе телебачення» розпочне пряму трансляцію Чину похорону новопреставленої Марти Коломиєць. Богослужіння очолить владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії.

Трансляцію можна буде дивитися на каналі «Живого ТБ» у ютубі: https://www.youtube.com/c/pressugcc/ або сторінці у фейсбуку: https://www.facebook.com/Zhyve.tv.

Як було повідомлено у ЗМІ, Марта Коломиєць, директор Програми імені Фулбрайта в Україні, ініціаторка і керівниця багатьох освітніх і культурних проєктів, померла 16 серпня 2020 року. Народилася в українській родині у Чикаго, але прожила більшу частину свого життя в Україні. «Вона мала дивовижну здатність об’єднувати добрих людей для добрих справ» і зуміла дуже багато зробити для України, кажуть про Марту Коломиєць ті, хто її знав безпосередньо.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next