АКТУАЛЬНО

Живе ТБ транслюватиме Архиєрейську Божественну Літургію із собору Вишгородської Богородиці

АНОНСП'ятниця, 13 травня 2016, 15:05
У неділю, 15 травня, об 11:00 год Живе ТБ розпочне онлайн-трансляцію Архиєрейської Божественної Літургії із собору Вишгородської Богородиці, яку очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Пригадуємо, 14-15 травня духовенство та вірні Української Греко-Католицької Церкви здійснять паломництво з Києва до собору Вишгородської Богородиці УГКЦ, в якому знаходиться копія ікони Вишгородської Богоматері.

Історики підтверджують, що у Вишгороді за княжих часів ікона вже була знаною та шанованою предками. До неї здійснювалися паломництва і через молитву перед нею люди отримували ласки та зцілення. Продовжуючи цю традицію, вірні УГКЦ вже десятий рік поспіль провадять паломництво до Вишгорода. Собор Вишгородської Богородиці визнаний Ватиканом офіційним місцем паломництва.

Програма паломництва має в собі два маршрути: піший – 25 км, та велопаломництво – 50 км.

У соборі відбуватиметься постійна молитва прочан, всенічне чування молоді, освячення води.

Трансляцію можна буде переглянути на таких веб-ресурсах: Інформаційний ресурс УГКЦ, офіційний сайт Київської архиєпархії, Живе ТБ, Credo, Католицький Оглядач.

 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next