АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» просить вас про допомогу

АНОНСНеділя, 31 грудня 2017, 23:59
«Живе телебачення» – це суспільно-релігійний проект, заснований Патріаршою курією УГКЦ. Сьогодні «Живе ТБ» – це медіа-ресурс, який має багатотисячну аудиторію в Інтернеті та ефірний час на загальнонаціональних каналах. Ми створюємо програми, новини, прямі трансляції, документальні фільми.

Можемо сміливо говорити, що на сьогодні наш голос впевнено звучить в українському медіа-просторі. Із кожним роком наша аудиторія зростає, ми знаходимо нових друзів та партнерів: «5 канал», «Zik», «Еспресо», «24 канал», «Телевсесвіт», EWTN, «15 канал» (Червоноград), «ГЛАС» (Одеса), «Ритм» (Рівне).

Наш проект народився в 2013 році завдяки фінансовій підтримці диякона Петра Токача. Ми дякуємо родині Токачів за допомогу, завдяки якій ідея «Живого телебачення» була втілена в життя. На різних етапах нас підтримали благодійні організації «Церква в потребі», «Реновабіс» та окремі жертводавці.

Із 2015 року ми кожної неділі транслюємо наживо Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового та з інших міст в Україні та за її межами. У 2016 році ми представили проект «Відкрита Церква» – відвертий інтерактивний діалог між Главою Церкви, духовенством, мирянами та глядачами про найрізноманітніші сфери життя.

Уже зараз ми готуємося до нового телевізійного сезону, плануємо оновлення наявних програм, працюємо над новими проектами.

Ми маємо багато ідей та великі плани, але для їх втілення ми сьогодні потребуємо підтримки наших глядачів. Якщо вам подобається те, що ми робимо, і ви поділяєте наші цінності, то можете підтримати нас фінансово, переказавши самостійно визначену суму на веб-сторінці «Живого ТБ» за цим посиланням zhyve.tv/donate. Пожертву можна скласти в гривнях, доларах чи євро. Ваша допомога надійде до Фонду підтримки медіа-ініціатив УГКЦ «Воскресіння».

Кожний ваш внесок визначає розвиток і майбутнє «Живого телебачення»!

 

Команда «Живого ТБ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next