АКТУАЛЬНО

«Живе телебачення» проведе з Філадельфії три прямі трансляції

АНОНСНеділя, 09 червня 2019, 11:00
«Живе ТБ» в рамках інтронізаційних урочистостей «Від серця до серця», які відбуватимуться у Філадельфії 2-9 червня з нагоди введення на престол Філадельфійської архиєпархії владики Бориса Ґудзяка, проведе три прямі трансляції. Трансляції відбудуться 4, 8 і 9 червня.

4 червня «Живе ТБ» на своєму каналі у YouTube: www.youtube.com/user/pressugcc/featured та сторінці у Facebook: www.facebook.com/Zhyve.tv/ буде здійснювати пряму трансляцію Архиєрейської Божественної Літургії з Чином інтронізації в катедрі Непорочного Зачаття. Початок трансляції об 11.00 за місцевим часом. Цю трансляцію з 18.00 до 19.00 у прямому ефірі в Україні буде ретранслювати «5 канал», а у США телеканал «EWTN».

8 червня в рамках Дня молоді «Живе ТБ» на своїх інтернет-ресурсах буде транслювати молодіжну євангелізаційну програму, яка розпочнеться о 18.45 за місцевим часом. У програмі передбачено Ісусову молитву, промову Блаженнішого Святослава, виступ Брії Блессінг, промову Митрополита Бориса та виступ Тараса Чубая.

Ще одна трансляція запланована на неділю, 9 червня. Це буде день празника Зіслання Святого Духа за Григоріанським каледарем. У цей день буде трансляція Архиєрейської Божественної Літургії в катедрі Непорочного Зачаття. Початок трансляції о 10.00 за місцевим часом (о 17.00 за українським часом).

Окрім того, заплановані стріми інших важливих подій інтронізаційних урочистостей «Від серця до серця», а також будуть запропоновані для перегляду відеосюжети.

З усією програмою урочистостей «Від серця до серця» можна ознайомитися за цим посиланням: ukrcap.files.wordpress.com.

Довідка

Владика Борис Ґудзяк буде уведений на престол як сьомий митрополит Української Греко-Католицької архиєпархії у Філадельфії. Новий духовний провідник Української Греко-Католицької Церкви в Сполучених Штатах є наступником Митрополита Стафана Сороки, чиє зречення через хворобу Папа Франциск прийняв 16 квітня 2018 року. На церемонію очікується понад 50 єпископів, 125 священиків, 11 дияконів та 70 членів монаших чинів. Літургію очолить Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next