АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» пропонує переглянути онлайн-трансляцію хіротонії Екзарха Харківського

АНОНССереда, 21 травня 2014, 11:00
21 травня в Патріаршому соборі Воскресіння Христового відбудеться Архиєрейська хіротонія ієромонаха Василя Тучапця, ЧСВВ (початок об 11.00). Її буде транслювати «Живе.ТБ».

Головним святителем буде Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, а співсвятителями − владика Василь (Медвіт), Єпископ-емерит Донецько-Харківського екзархату, та владика Степан (Меньок), Екзарх Донецький.

Онлайн-трансляцію Чину архиєрейської хіротонії та Архиєрейської Божественної Літургії можна буде дивитись за цим посиланням: www.youtube.com/watch?v=LfhozUpokdY.

Як ми повідомляли, 2 квітня 2014 року у Ватикані повідомлено про те, що Святіший Отець Франциск, взявши до уваги рішення Синоду Єпископів УГКЦ про поділ Донецько-Харківського екзархату УГКЦ, дав свою згоду на канонічне обрання Синодом Єпископів на єпископа та призначення на Екзарха Харківського високопреподобного отця Василя Тучапця, дотеперішнього ігумена монастиря Святого Василія Великого в Києві та провінційного вікарія. Новому єпископу надано титулярний осідок Чентуріонес.

 

Живе.ТБ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next