АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» запрошує дивитися прямі трансляції відкриття меморіальної дошки митрополиту Андрею та вручення відзнаки блаженного священномученика Омеляна Ковча

АНОНССереда, 28 жовтня 2015, 16:00
У середу, 28 жовтня, о 16.00 «Живе телебачення» розпочинає пряму трансляцію без перебільшення історичної події: урочистого відкриття меморіальної дошки митрополиту Андрею Шептицькому на Будинку вчителя у Києві. Захід очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Цю трансляцію можна буде дивитися за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=ok8T29c9mfI

Після цього «Живе.ТБ» у прямому ефірі запрошує дивитися церемонію вручення відзнаки Блаженного священномученика Омеляна Ковча, який був послідовником ідей митрополита Андрея та віддзеркаленням ідеалу священнослужителя, що його плекав великий Митрополит.

У програмі заходу: слово Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, церемонія вручення відзнаки та виступ Національного ансамблю солістів «Київська камерата».

Цю трансляцію можна буде дивитися за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=UKq09gSLFFY

Лауреати премії у 2015 році:

Кшиштоф Становський (Польща) – благодійник, голова правління Міжнародного фонду солідарності, один із найактивніших організаторів гуманітарної допомоги з Польщі пораненим на Майдані та українським військовим.

Уляна та Марко Супруни (Канада-Україна) — благодійники, засновники проекту «Захист патріотів», завдяки якому курсанти військових училищ і десятки тисяч українських вояків пройшли вишколи з медичної допомоги на полі бою та отримали персональні аптечки.

«Друзі України в Ізраїлі» (Ізраїль) — благодійна організація, яка надала потужну допомогу українським воякам, пораненим, дитячим будинкам і біженцям, організувала стажування українських хірургів у лікарнях Ізраїлю.

Отець Василь Іванюк (Україна) — декан Краматорського деканату УГКЦ, навертає людей на Донеччині до християнства та українських цінностей. Організовує допомогу українським воякам, біженцям, дітям із обмеженими можливостями.

Клавдія Поліщук (Україна) — благодійниця, яка віддала пораненим бійцям усі свої статки — кошти, які їй виплатив німецький уряд як компенсацію за злочини, вчинені нацистами.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next